Jammergenoeg zijn blessures en ongevallen ook een onderdeel van het voetbal. Wij hopen dat je deze pagina zo weinig mogelijk nodig hebt maar mocht je toch een blessure oplopen, dan kan je hieronder vinden wat je moet doen.

CONTACTPERSOON

Jozef Joye
Heropbouwstraat 151
8800 ROESELARE
051/20 59 10
jozef.joye@ksvroeselare.be

TO DO

1) Je laat de behandelende geneesheer het ‘medisch getuigschrift‘ nauwkeurig invullen.

2) Je vult zelf het ‘ inlichtingenformulier ongeval’ zo nauwkeurig mogelijk in.

3) Je bezorgt het originele ‘medisch getuigschrift’ (geen kopie of scan!), het ‘inlichtingenformulier ongeval’ en een los kleefbriefje van de ziekteverzekering (kleef dit niet op de formulieren!) zo vlug mogelijk aan Jozef Joye.

4) Je ontvangt een ‘getuigschrift van herneming voetbal‘ (gekleurd blad, kleur varieert van seizoen tot seizoen) en betaalt en spaart ondertussen alle rekeningen en briefjes.

5) Bij het einde van de blessure laat je de behandelende geneesheer het ‘getuigschrift van herneming voetbal’ invullen. Vanaf dan mag je weer spelen, ook al is dat briefje dan nog niet in Brussel.

6) Je gaat naar het ziekenfonds voor de mogelijke terugbetalingen en vraagt daar een ‘attest van tussenkomst’.

7) Je bezorgt het ‘getuigschrift van herneming voetbal’, ‘het attest van tussenkomst’ en eventuele andere rekeningen aan Jozef Joye. KSVR stuurt dan alles naar Brussel.
8) De tussenkomst van de verzekering (- 11,10 euro vrijstelling in seizoen 2018-2019, bedrag wordt elk jaar geïndexeerd) wordt door KSVR op je rekening gestort. Voor alle vragen hierover, contacteer ann.van.poucke@ksvroeselare.be.
Meer uitleg over de verzekering van de KBVB: zie het bondsreglemtent titel 21, op pagina’s 266-274 van de volgende link (= bondsreglement 2018-2019).