VACATURES JEUGD | Trainers, teammanagers, studiebegeleider en supervisor

In de jeugdopleiding werken we iedere dag aan de toekomst van onze club. We streven er dan ook naar steeds een stap vooruit te zetten en daarom zoeken we gemotiveerde medewerkers die ‘oltegoare’ mee in hun hart willen dragen.

We zijn momenteel specifiek op zoek naar teamtrainers, teammanagers, studiebegeleiders en een supervisor.

TEAMTRAINERS ONDER- EN MIDDENBOUW

Je bent trainer van een team en probeert het beste uit de speler te halen op verschillende vlakken. je maakt deel uit van een trainersstaf waarbij overleg en discussie mogelijk zijn. Gediplomeerd of in opleiding zijn is een extra troef.

TEAMMANAGERS ONDER- EN BOVENBOUW

Je staat in voor de begeleiding en de administratie van je team. Je bent de rechterhand van de trainer en zorgt voor de goede gang van zaken op wedstrijddagen.

STUDIEBEGELEIDERS

Je staat in voor de studiebegeleiding op de club op dinsdag en donderdag. Je zorgt voor de begeleiding van elite spelers die deel uitmaken van de nieuwe voetbalacademie.

JEUGDSUPERVISOR

Je bent verantwoordelijk voor het jeugdmateriaal en houdt een oogje in het zeil in het kleedkamercomplex. Je zorgt voor een strakke begeleiding gen je hebt een controlerende functie op de bestaande interne regels.

Ben jij in de toekomst één van onze medewerkers op de jeugd en draag je ‘oltegoare’ in je hart? Neem dan zeker contact op met tvjo@ksvroeselare.be!